GoGo Hervanta

GoGo Hervanta

GOGO Hervannan täyden palvelun liikuntakeskus sijaitsee Ahvenisjärven kupeessa, lähellä ratikkareittiä osoitteessa Lindforsinkatu 9. Huippumoderni kuntosali on varusteltu upouusin laittein ja liikuntakeskuksen tiloissa on tehokas ilmastointi, tunnelmallinen valaistus sekä erittäin laadukas äänentoisto.

GOGO Hervannasta löydät upean kuntosalin lisäksi myös lämpösalin Body and Mind -tunneille, ison ja avaran ryhmäliikuntasalin, Run Ride Row -konseptin sekä spinning-studion. 

Kuntosalin moderni tyyli ja ulkoasu takuulla tekee vaikutuksen asiakkaisiin. Lisäksi uudet motivoivat harjoituskonseptit saavat jäsenet palaamaan salille yhä uudestaan.
RunRideRow- ja Hammer Strength Box -treenit ovat täydellisiä kaikille, jotka etsivät inspiraatiota ja motivaatiota. Nämä treenit sopivat kaikenkuntoisille ja ne auttavat sinua tuntemaan itsesi osaksi yhteisöä samalla kun kuntosi ja voimatasosi nousevat.

 

 

 

Run Ride Row Glass Box ohjattuun kardioharjoitteluun

Run Ride Row, lyhennettynä 3XR -konsepti on suunniteltu kehittämään kestävyyttä sekä korkean rasituksen ja -sykkeen sietämistä. Erillisessä lasiboksissa ohjatuissa pienryhmissä tehdään kolmella eri kardiolaitteella (juoksumatot, kuntopyörät, soutulaitteet) treeni, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi! Eri tyyppiset hauskat ja haastavat harjoitukset luovat ryhmähenkeä ja yhteisöllisyyttä. 3XR-konsepti on toteutettu GOGO Hervantaan ensimmäisenä maailmassa!

 

 

 

Hammer Strength Box -tunnit ohjattuun toiminnalliseen harjoitteluun

Kokeneelle tai aloittelevalle treenaajalle soveltuvat ohjatut treenit kehittävät voimaa, kestävyyttä sekä kehonhallintaa. Treenit tehdään "boksissa" harjoittelupisteillä, joihin kuuluvat mm. tekninen nurmimatto "catwalk", räkit tankoja ja levypainoja varten, kardiolaitteita, kahvakuulia, käsipainoja ja painopalloja. GOGO Hervannan Hammer Box on Suomessa laatuaan ensimmäinen ja Euroopan toinen. 

 

 

Life Fitness / Success stories