Konsultointi

Konsultointi

Konsultoimme ja tuemme sekä fitness-alan ensikertalaisia että vanhoja konkareita. Autamme oikean sijainnin löytämisessä, osuvan konseptin kehittämisessä, projektin läpiviennissä sekä henkilökunnan etsimisessä ja kouluttamisessa.

Lue lisää

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Luomme moderneja ja toiminnallisia sisustuksia kuntosaleihin, kuntokeskuksiin, uimahalleihin, SPA-keskuksiin sekä muihin urheilutiloihin.

Lue lisää

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelu

Tehokkaat ja käytännölliset tilat, viihtyisä ja rauhallinen ympäristö. Nämä ovat päätavoitteemme suunnitellessamme tilojen pohjapiirustuksia sekä kuntosalilaitteiden sijaintia. Tuomme tilaasi myös uniikin Life Fitness Journey -konseptin.

Lue lisää

Asennus ja huolto

Asennus ja huolto

Gfitnessin tekninen tiimi toimii laajalla skaalalla. Repertuaariin kuuluvat kuntosalilaitteiden asennus, kuntosalilaitteiden huolto sekä takuuhuollot. Huolellinen, avulias ja tarkka tiimi on käytettävissäsi!

Lue lisää

Rahoitus

Rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme leasing- ja rahoitusvaihtoehtoja.

Lue lisää

Elixia Kamppi

Elixia Kamppi

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Elixia Kamppi sijaitsee Helsingin keskustassa. Suuret tilat ja kattava Life Fitnessin sekä Hammer Strengthin laitevalikoima mahdollistavat monipuolisen liikuntaharrastuksen. Kaksi ryhmäliikuntatilaa, runsas valikoima cardiolaitteita sekä paljon avointa toiminnallisen harjoittelun tilaa. Maa: Suomi Osoite: Fredrikinkatu 48, 00100 Helsinki www: http://www.sats.fi/

Lue lisää

Elixia Liikuntakeskukset

Elixia Liikuntakeskukset

ELIXIA on Suomen suurin liikuntakeskusketju, ja se on perustettu Suomeen 2001. Suomessa avattiin kyseisenä vuonna Talin, Alexiumin, Jokivarren, Seppälän ja Kalevan keskukset. Tänä päivänä Suomessa on 14 Elixia-liikuntakeskusta. Olemme asentaneet useimpiin Elixioihin erinäisiä alueita ja laitteita, Life Fitness Synrgy360:sta TRX-kehikkoon ja vapaapainoihin.

Lue lisää

Kuntokeskus Energy

Kuntokeskus Energy

Viime vuonna toteutimme kauniin ja modernin projektin Kuopiossa. Energy Kumpusaari on yksi Itä-Suomen suurimmista kuntosaleista, joka sijaitsee Kuopiossa osoitteessa Kumpusaarentie 60. Kuntosali avattiin vuonna 2021, 30. marraskuuta. Kuntosalilla on erilaisia harjoitusalueita: aerobinen -harjoittelu, painopakka -laitteet, vapaat painot, toiminnallinen harjoittelu, venyttely ja ryhmäliikunta-alue.Tämä kuntosali sisältää harjoituslaitteita valmistajilta kuin Life Fitness, Hammer Strength, Eleiko ja Xenios. Yhteistyössä Fit Interiorsin kanssa kalustimme pukuhuoneet moderneilla ja luonnollisen näköisillä kaapeilla, ja lisäksi suunniteltiin mukava vasta...

Lue lisää

Wolf Fitness Club

Wolf Fitness Club

Wolf Fitness Club on täyden palvelun liikuntakeskus aivan Tampereen sydämessä. Wolf on virallinen Hammer Strengh kuntosali Suomessa, olemme varustaneet salin useilla Hammer Strength -laitteilla. Maa: SuomiOsoite: Kihlmanninraitti 1, 33100 Tamperewww: wfc.fi/

Lue lisää

Lady's Club Sörnäinen

Lady's Club Sörnäinen

Lue lisää