Palvelut

Konsultoimme ja tuemme sekä fitness-alan ensikertalaisia että vanhoja konkareita. Autamme oikean sijainnin löytämisessä, osuvan konseptin kehittämisessä, projektin läpiviennissä sekä henkilökunnan etsimisessä ja kouluttamisessa.

Lue lisää

Luomme moderneja ja toiminnallisia sisustuksia kuntosaleihin, kuntokeskuksiin, uimahalleihin, SPA-keskuksiin sekä muihin urheilutiloihin.

Lue lisää

Gfitnessin tekninen tiimi toimii laajalla skaalalla. Repertuaariin kuuluvat kuntosalilaitteiden asennus, kuntosalilaitteiden huolto sekä takuuhuollot. Huolellinen, avulias ja tarkka tiimi on käytettävissäsi!

Lue lisää

Järjestämme koulutuksia kuntokeskusten, kuntosalien sekä muiden fitness-alan toimijoiden henkilökunnalle – johdon koulutuksista personal trainereiden taitojen hiomiseen. Järjestämme kaikki sertifikaattiin johtavat TRX-koulutukset Suomessa sekä tuomme alalle uusimmat kuntosalitiedot ja -taidot Life Fitness Academy -konseptin muodossa.

Lue lisää

Tehokkaat ja käytännölliset tilat, viihtyisä ja rauhallinen ympäristö. Nämä ovat päätavoitteemme suunnitellessamme tilojen pohjapiirustuksia sekä kuntosalilaitteiden sijaintia. Tuomme tilaasi myös uniikin Life Fitness Journey -konseptin.

Lue lisää

Tarjoamme asiakkaillemme leasing- ja rahoitusvaihtoehtoja.

Lue lisää