Meistä

 

KEITÄ OLEMME?

Gfitness.fi on ammattimainen urheilu- ja kuntoilu verkkokauppa, josta voit ostaa kuntoiluvälineitä, kuntoilutarvikkeita ja muita urheilu- ja kuntoilutuotteita maailman parhailta valmistajilta. Löydä kaikki mitä tarvitset treeneihin kotona tai kuntosalilla! Olemme toimineet fitness-alalla kymmenen vuotta palvellen suurien kuntosaliketjujen ja pienempien kuntosalien sekä myös yksityisasiakkaidenkin kuntosalilaite- ja urheiluvälinetarpeita. Edustamme yksinoikeudella Suomessa Life Fitness kuntosalilaitteita, Hammer Strength kuntosalilaitteita sekä TRX-harjoitteluvälineitä ja paljon muuta. Meidät valitsevat ammattilaiset, jotka välittävät tuotteiden laadusta, takuusta ja pitkäikäisyydestä. Meillä on monen vuoden kokemus urheilu- ja terveysalalta, joten autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean tuotteen! Jos sinulla on kysyttävää siitä, mikä kuntoilu- ja urheilutuote sopisi parhaiten tarpeisiisi, älä epäröi ottaa yhteyttä myyntitiimiimme - soita +358 407740014 tai lähetä sähköpostia info@gfitness.fi.

 

KEITÄ OVAT GFITNESSIN ASIAKKAAT?

Yritys auttaa perustamaan ja kehittämään kuntosaleja ja liikuntakeskuksia ympäri maata sekä vaihtoehtoisesti vain toimittaa heille kuntosalilaitetteita ja -välineitä. Gfitness tekee yhteistyötä myös Suomen suosituimpien kuntosalien (esim. "Elixia", "GOGO", "OleFit", "Hukka", "Mentor Gym", "Liikuntakeskus Hyve", "Colyseum", "Kuntokeskus Energy", "Mayor's Gym", "WellGo Training Center", "Wolf Fitness Club", "Voimalaitos", "Fitness Village" ja monien muiden kanssa.

Gfitnessin asiakkaiden joukossa on kuntia, urheiluopistoja, hotelleja, taloyhtiöitä, yrityksiä, eri julkisen hallinnon toimijoita, urheilujoukkueita jne. Yrityssalien tarve on kehittynyt nopeasti viime vuosina. Me olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yrityskuntosalin esimerkiksi Rovio Entertainment Ltd:lle.

UUTUUKSIEN ESITTELY

Gfitness Novelties Presentation by Gfit Professional Oy

 

 

 

Puhelinnumero: +358 407740014  (arkisin klo 10:00-16:00)

Sähköposti: info@gfitness.fi 

 

Gfitness/ Gfit Professional Oy

Yritys: Gfit Professional Oy                                                                                  

Toimisto ja varasto: Vuoripojankatu 16, 15210 Lahti                                                    

Y-tunnus: 2444712-2                                                                                             

ALV-rekisterinumero: FI24447122                                                                                   

Pankki: Nordea Pankki Suomi